Tehničar za usluge televizije i interneta (m/ž)

8 dana do isteka
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Rijeka
Rok prijave:
24.10.2024.
Plaća:
od 1 700 € do 2 000 € neto  (Kalkulator plaće)

O poslu

Opis radnog mjesta:
Electus DGS d.o.o. vodeća je agencija za privremeno zapošljavanje u Hrvatskoj. Više od 20 godina pomažemo tvrtkama u pronalasku odgovarajućih kandidata za širok spektar radnih mjesta. Podrška smo kandidatima u cijelom selekcijskom procesu te brinemo o kvaliteti provedenih natječaja za radna mjesta.

S ciljem uspješnog nastavka poslovanja za našeg klijenta, lokalnu tvrtku bogatog iskustva u pružanju usluga televizije, interneta kao i usluga fiksnih telefonskih linija, tražimo osobu spremnu za učenje i usavršavanje na poziciji:

Tehničar za usluge televizije i interneta (m/ž)
Rijeka


Naš klijent tvrka je sa sjedištem u Opatiji te tehničkim centrom u Kastvu. Svojim korisnicima pružaju usluge interneta, televizije i telefona, a pokrivaju područje grada Kastava te brojna naselja Rijeke: Srdoči, Blečići, Drenova. Tu je i grad Bakar, Liburnija, a uskoro će usluge proširiti i na druge dijelove Rijeke. Usluge konstatno proširuju i nadograđuju optičkim rješenjima te proširenjem dostupnih televizijskih programa.

Njihov tim čini 5 iskusnih tehničara, a sa željom za proširenjem poslovanja, spremni su zaposliti dodatnog člana. Bilo da ste početnik u traženim zadacima ili osoba s iskustvom, ako Vam se radno mjesto čini zanimljivo, svakako nam pošaljite svoju prijavu.

Radni zadaci uključuju:
terenski rad na području grada Rijeke, Opatije i uže okolice
• postavljanje instalacija i održavanje telekomunikacijske mreže (televizija, internet, telefonija)
• rad na objektima privatne i poslovne namjene
• samostalno korištenje alata i mjernih uređaja te rješavanje problema
• montažu komunikacijskih ormara
• otklon grešaka na instalacijama

Posao je organiziran u timu te planiran s obzirom na postavljanje usluga kod korisnika. Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 8-16h, a vikendi su slobodni. Jednom mjesečno je organizirano dežurstvo, ali samo u slučaju izvanrednih kvarova. Na dežurstvu je samo jedna osoba pa je svatko u timu dežuran samo jednom u mjesecu ili čak i rjeđe.
Posebne pogodnosti:
Ponuda radnog mjesta uključuje:
• ugovor na neodređeno vrijeme, sklopljen direktno s našim klijentom
bruto plaću u rasponu od 1.700€ do 2.000€ -ovisno od iskustvu
• božićnicu, regres, uskrsnicu
• naknadu za topli obrok i naknadu za prijevoz
službeno vozilo za potrebe rada na terenu
• edukacije te mentorstvo u radu
Vrsta posla:
stalni radni odnos

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Uvjeti za radno mjesto:
Prednost će svakako činiti iskustvo u traženim zadacima, ali ako nemaš slično iskustvo, važno je da posjeduješ sručnu spremu tehničkog usmjerenja te da imaš volju za učenjem i usavršavanjem. Navedeno radno mjesto pretežito uključuje rad na terenu (područje Opatije, Rijeke i Bakra) tako da je važno da ti ovakav tip rada odgovara. Postavljanje instalacija uključuje i rad na visini (penjanje na ljestve i sl.) tako da je nužno da ti ovakav tip zadataka ne predstavlja prepreku. S obzirom na terenski rad i osigurano službeno vozilo, važno je da posjeduješ vozačku dozvolu.

Selekcijski postupak:
• u slučaju zadovoljavanja uvjeta za radno mjesto, prvotno će Vas kontaktirati članovi Electus DGS agencije za više detalja o natječaju te dogovor prvog video razgovora
• drugi krug razgovora bit će dogovoren s klijentom za uži krug kandidata

Početak rada:
Bit će definiran prema mogućnostima odabranog kandidata za radno mjesto te dogovorenom otkaznom roku.

Prijava na natječaj:
• za prijavu na natječaj molimo Vas da popunite upitnik u nastavku
• priložite životopis na hrvatskom ili engleskom jeziku, a u slučaju da želite priložiti dodatne dokumente, bit će Vam za to osigurana opcija na kraju upitnika

Kandidati koji uđu u uži krug bit će kontaktirani. U slučaju poteškoća s prijavom, slobodno nam se obratite na e-mail adresu [email protected]

ELECTUS DGS d.o.o. za privremeno zapošljavanje je evidentiran u Knjigu evidencije Agencija za privremeno zapošljavanje pod brojem 7/04 pri Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva. Upisan u registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod br. Tt-03/9057-2.

Vozačka dozvola:
B

Kontakt podaci poslodavca

Naziv poduzeća:
Adresa:
Strojarska cesta 20, 10000 Zagreb
Županija:
Grad Zagreb
Internet adresa: