Viši/a financijski/a savjetnik/ca u sektoru poslovanje s pravnim osobama  HZZ OGLAS

Danas istječe
Poslodavac:
BANKA KOVANICA dioničko društvo
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
16.09.2024.

O poslu

Mjesto rada:
ZAGREB
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Srednja škola 4 godine
Viša ili prvostupanjska
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Radno iskustvo:
5 godina
Vrsta zaposlenja:
Na neodređeno; upražnjeni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
Djelomično
Vozački ispit:
Kategorija B
Poslodavac:
BANKA KOVANICA dioničko društvo
Kontakt:
Ostale informacije:
Banka Kovanica d.d. sa sjedištem u Varaždinu, spada u skupinu manjih banaka s mrežom od dvanaest poslovnica za poslovanje s građanstvom i s pravnim osobama u desetak većih gradova diljem Republike Hrvatske, uključujući glavni grad Zagreb. Banka je u vlasništvu Cassa di Risparmio della Repubblica di San Marino S.p.A. koja pripada najstarijoj bankarskoj grupaciji u Republici San Marino s više od 130 godina bankarske tradicije. Zadnjih nekoliko godina Banka je uspostavila uspješan poslovni model i danas zauzima najbolje mjesto u klasi što se tiče profitabilnosti, rasta imovine i kvalitete kredita, vođena menadžmentom s dokazanim iskustvom, sposobnim prijevremeno ostvariti rezultate pri izvršenju poslovnog plana. Zbog potrebe proširenja našeg stručnog tima u sektoru Poslovanje s pravnim osobama u Zagrebu u potrazi smo za osobom za sljedeću poziciju: Viši financijski savjetnik u Poslovnici Banke u Zagrebu u sektoru Poslovanje s pravnim osobama (m/ž).
Ključna odgovornost pozicije je ostvarenje prodajnih planova kroz uspostavljanje i razvoj poslovnih odnosa s postojećim i novim klijentima Banke. Opis posla:
- aktivna prodaja proizvoda i usluga klijentima iz portfelja i realizacija prodajnih aktivnosti sukladno usvojenom planu prodaje; - identificiranje potencijalnih klijenata za akviziciju, uspostavljanje kontakata te vršenje terenskih obilazaka postojećih klijenata; - praćenje kvalitete portfelja klijenata i prepoznavanje potencijala za buduće komercijalne aktivnosti; - strukturiranje transakcije, procjena kreditnog rizika u sklopu pravilnika o odobravanju kredita i izrada kreditnih prijedloga; - procjena instrumenata osiguranja; - naplata potraživanja; - pravovremeno prepoznavanje potencijalno loših potraživanja, upozoravanje klijenata o dugovanju, poduzimanje aktivnosti radi uredne naplate te dogovaranje modela sporazumne naplate; - rješavanje upita i reklamacija klijenata iz portfelja u skladu s definiranim standardima - praćenje razvoja poslovanja klijenta; godišnji sastanak, provjera ispunjavanja ugovorne obveze; - izradu izvješća za potrebe sektora Poslovanja s pravnim osobama i ostalih odjela u Banci.
Uvjeti: - završen smjer obrazovanja - ekonomija/drugo relevantno/srodno područje; - minimalno 5 godina iskustva, od čega 3 godina iskustva na relevantnom području rada, odnosno na području vođenja poslovnog odnosa ili rada s klijentima; - aktivno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu; - visoka razina pismenog i usmenog izražavanja i napredno poznavanje MS Office programa; - odlične organizacijske, prodajne, pregovaračke i prezentacijske vještine; - sklonost timskom radu; - samostalnost i proaktivnost u obavljanju radnih zadataka; - sposobnost i izražena volja za stalnim učenjem i usavršavanjem; - vozački ispit.
Poslodavac nudi: - rad na neodređeno vrijeme s probnim radom u profesionalnom i motiviranom timu s prilikom za usavršavanje u području bankarstva - rad na inovativnim sustavima za razvoj karijere i osobni rast i razvoj - konkurentan paket beneficija za radnike - naknada troškova prijevoza sukladno internim aktima Banke - datum poželjnog početka rada je 01.10.2024. godine odnosno isti se uređuje sukladno dogovoru između Banke i budućeg radnika
Po prijavi na gore navedeni natječaj, Banka Kovanica d.d. će obrađivati Vaše podatke sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR) i Politici o zaštiti osobnih podataka Banke: Banka Kovanica d.d. - Politika o zaštiti osobnih podataka Banka će čuvati Vaše podatke do isteka probnog rada izabranog kandidata. Svoja prava vezana za zaštitu osobnih podataka sukladno Politici o zaštiti osobnih podataka, možete ostvariti pisanim upitom na slijedeći mail: [email protected]
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
146304371
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.