Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 29.07.2024. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Viši/a referent/ica  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
SVEUČILIŠTE U ZAGREBU GRAĐEVINSKI FAKULTET
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
29.07.2024.

O poslu

Mjesto rada:
ZAGREB
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Viša ili prvostupanjska
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Radno iskustvo:
Nije važno
Vrsta zaposlenja:
Na neodređeno; upražnjeni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
U cijelosti
Poslodavac:
SVEUČILIŠTE U ZAGREBU GRAĐEVINSKI FAKULTET
Kontakt:
Ostale informacije:
SVEUČILIŠTE U ZAGREBU GRAĐEVINSKI FAKULTET Fra Andrije Kačića Miošića 26 10000 ZAGREB raspisuje
NATJEČAJ ZA IZBOR
I)
1. jednog izvršitelja na radno mjesto viši referent, na neodređeno vrijeme, s punim radnim vremenom Potrebni uvjeti: • završen stručni studij tehničkog smjera. Opis poslova: obavlja poslove rukovatelja centralnog grijanja, samostalno brine o servisiranju, održavanju i dogradnji sustava za centralno grijanje i sustava za termoklimatizaciju, obavlja bravarske intervencije i sitne popravke u zgradi.
Rok za podnošenje prijava je 8 dana od dana objave natječaja u Narodnim novinama.
Uz vlastoručno potpisanu prijavu za radno mjesto potrebno je priložiti: životopis, diplomu, elektronički zapis o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje i dokaze kojima se dokazuje postojanje potrebnih uvjeta.
Ukoliko se na natječaj prijavljuje osoba koja je stekla visokoškolsku kvalifikaciju u stranoj državi treba priložiti dokaz o pokretanju postupka priznavanja inozemne visokoškolske kvalifikacije. Uvjet za izbor nastavnika i suradnika stranog državljanina je dokaz o poznavanju C2 razine hrvatskog jezika, osim za pristupnike koji se zapošljavaju preko međunarodnih projekata i ne sudjeluju u nastavi na hrvatskom jeziku.
Isprave se prilažu u neovjerenom presliku, a prije izbora kandidat će predočiti izvornike.
Na natječaj se mogu ravnopravno prijaviti osobe oba spola, a izrazi u muškom rodu koji se koriste u ovom natječaju uporabljeni su neutralno i odnose se na muške i ženske osobe.
Kandidat koji ostvaruje prednost pri zapošljavanju, temeljem posebnih propisa, dužan je u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo, te uz prijavu na natječaj priložiti sve dokaze koje posebni propisi određuju za ostvarivanje prava na prednost pri zapošljavanju. Takvi kandidati ostvaruju prednost pri zapošljavanju po predmetnom natječaju u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima.
• Kandidati koji se pozovu na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskoga rata i članovima njihovih obitelji (Narodne novine, broj 121/17, 98/19 i 84/21) ,a u trenutku podnošenja prijave ispunjavaju uvjete za ostvarivanje toga prava dužni su uz prijavu na javni natječaj priložiti sve dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta iz javnog natječaja i dokaze o ispunjavanju uvjeta za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju. Popis dokaza potrebnih za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju nalazi se na internetskoj stranici Ministarstva hrvatskih branitelja Republike Hrvatske https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages/NG/12%20Prosinac/Zapo%C5%A1ljavanje/POPIS%20DOKAZA%20ZA%20OSTVARIVANJE%20PRAVA%20PRI%20ZAPO%C5%A0LJAVANJU.pdf
• Kandidati koji se pozovu na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 48. Zakona o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata (Narodne novine, broj 84/21) a u trenutku podnošenja prijave ispunjavaju uvjete za ostvarivanje toga prava dužni su uz prijavu na javni natječaj priložiti sve dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta iz javnog natječaja i dokaze o ispunjavanju uvjeta za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju. Popis dokaza potrebnih za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju nalazi se na internetskoj stranici Ministarstva hrvatskih branitelja Republike Hrvatske: https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages/dokumenti/Nikola/popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapo%C5%A1ljavanju-%20Zakon%20o%20civilnim%20stradalnicima%20iz%20DR.pdf
• Kandidati koji se pozovu na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 48.f Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata (Narodne novine, broj 33/92, 57/92, 77/92, 27/93, 58/93, 2/94, 76/94, 108/95, 108/96, 82/01, 103/03, 148/13 i 98/19), uz prijavu na javni natječaj dužni su, uz dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta iz javnog natječaja, priložiti rješenje iii potvrdu o priznatom statusu, izjavu da do sada nisu koristili pravo prednosti pri zapošljavanju po toj osnovi te dokaz iz kojeg se vidi na koji je način prestao radni odnos kod posljednjeg poslodavca (rješenje, ugovor, sporazum i sl.).
• Kandidati koji se pozovu na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom (Narodne novine, broj 157/13, 152/14, 39/18 i 32/20), uz prijavu na javni natječaj dužni su, uz dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta iz javnog natječaja, priložiti i rješenje o utvrđenom invaliditetu, odnosno drugu javnu ispravu o invaliditetu na temelju koje se osoba može upisati u očevidnik zaposlenih osoba s invaliditetom te dokaz iz kojeg se vidi na koji je način prestao radni odnos kod posljednjeg poslodavca (rješenje, ugovor, sporazum i sl.).
Stručna povjerenstva za izbor kandidata pregledavaju natječajnu dokumentaciju te mogu provesti razgovor s pristupnicima koji zadovoljavaju formalne uvjete iz javnog natječaja. Pristupnik koji ne pristupi razgovoru više ne sudjeluje u daljnjoj provedbi natječajnog postupka.
Prijave se podnose na e-mail: [email protected] uz naznaku „za natječaj“ i obveznu naznaku radnog mjesta za koje se podnosi prijava.
Nepravovremene prijave neće se razmatrati, a prijavljena na natječaj smatrat će se samo osoba koja podnese pravovremenu i potpunu prijavu te ispunjava formalne uvjete iz javnog natječaja.
Podnošenjem prijave na natječaj, pristupnici natječaja su izričito suglasni da Sveučilište u Zagrebu Građevinski fakultet kao voditelj zbirke osobnih podataka može prikupljati, koristiti i dalje obrađivati podatke u svrhu provedbe natječajnog postupka u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka i odredbama Zakona o provedbi opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/18), a u svrhu koja je određena propisima radi kojih se podaci prikupljaju.
Obavijest o rezultatima javnog natječaja objavit će se na mrežnim stranicama Sveučilišta u Zagrebu Građevinskog fakulteta.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
145397608
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.