Voditelj/ica kuhinje

OPIS POSLA I ODGOVORNOSTI:
- Organiziranje i rukovođenje radom kuhinje na efikasan i profitabilan način
- Vođenje, motivacija i edukacija tima s ciljem osiguravanja kvalitete rada
- Sudjelovanje u kreiranju menija sukladno mogućnostima kuhinje
- Kontrola namirnica i kvalitete namirnica
- Priprema i prezentacija jela prema standardima, procedurama rada i normativima
- Komunikacija i sinergija u suradnji s osobljem restorana
- Pridržavanje svih propisa za skladištenje namirnica i održavanje higijenskih standarda
- Vođenje HACCP sustava
- Stručno i prema troškovima orijentirano korištenje i prerađivanje živežnih namirnica
ŠTO OD VAS OČEKUJEMO:
- Poželjno dvije godine radnog iskustva na istom i sličnom radnom mjestu
- Visoka razina odgovornosti i želja za učenjem
- Fleksibilnost, kreativnost i sklonost timskom radu
- Proaktivnost u pristupu poslovanja
- Brzinu, okretljivost i snalažljivost
- Usmjerenost na kvalitetu rad i zadovoljstvo gostiju
- Korištenje kuhinjskog inventara, opreme i uređaja u skladu s namjenom i na ispravan način
- Osnovno poznavanje engleskog jezika
- Odlično poznavanje meditwranske kuhinje
ŠTO VAM NUDIMO:
- Osiguran smještaj i dva obroka na teret poslodavca
- Edukacija, trening i podršku pri uvođenju u posao kroz mentorstvo
- Timski rad, dinamično i stabilno poslovno okruženje
- Mogućnost ulaska u mjeru stalni sezonac nakon sezone
- Kvalitetni uvjeti rada u ugodnoj i poticajnoj sredini
- Mogućnost napredovanja unutar tvrtke
- Mogućnost stručnog usavršavanja i dodatne edukacije
- Mogućnost stalnog zaposlenja