Razina obrazovanja:
Viša ili prvostupanjska
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Ostale informacije:
Opis poslova: Vođenje i organiziranje proizvodnje prema postojećim potrebama poslovanja, planiranje redoslijeda proizvodnje/prerade po radnim nalozima te nadzor nad izvršenjem zadataka, izrada rasporeda rada za zaposlenike u proizvodnji, organizacija, motiviranje i ocjenjivanje zaposlenika u proizvodnji, komunikacija s kontrolom kvalitete oko rješavanja odstupanja te predlaganje i provođenje mjera za sprječavanje odstupanja te povećanja produktivnosti. Briga o nabavi sirovina i materijala, ambalaže i ostalih dobara za kontinuirano odvijanje proizvodnje. Kontrola temperature proizvoda prije početka procesa prerade/pakiranja te kontrola kala. Izrada deklaracija svih proizvoda u skladu sa planom proizvodnje (vodi računa da deklaracije sadrže sve potrebne podatke s obzirom na zakonodavstvo), analiza gotovih proizvoda, predaja proizvoda na skladište. Prati stanje zaliha na skladištu sirovina i materijala te vodi računa o zaduženjima i razduženjima navedenog skladišta. Ažurno knjiži i vodi računa o pravilnom knjiženju radnih naloga sa odgovarajućom sljedivošću od sirovine do gotovog proizvoda, vođenje ostale propisane dokumentacije vezane za proizvodnju, kontrola i evidentiranje utrošaka energenata, vođenje evidencije radnog vremena radnika. Vođenje evidencije o izvršenim normama djelatnika Vođenje evidencije o količinama i skladištenju nusproizvoda i zbrinjavanju istog, sudjelovanje u razvoju proizvoda, unapređenju i poboljšanju proizvodnih procesa, odgovornost za osiguranje i racionalno korištenje materijalnih, tehničkih i drugih sredstava za rad. Podešavanje i priprema strojeva za proizvodnju, otklanjanje manjih kvarova i obavještavanje Voditelja održavanja o većim kvarovima. Praćenje zapisa o temperaturama rashladnih komora, preoperativna kontrola Vođenje registra stakla i tvrde plastike, kontrola uplinjavanja, metal detektor i vođenje zapisa o istima u skladu s normama HACCP/IFS Food. Izvještavanje prema Upravi društva. Vodi brigu o higijeni i održavanju radnih, skladišnih i sanitarnih prostorija sukladno HACCP-u, provodi i strogo se pridržava Dobre higijenske prakse i Dobre proizvođačke prakse, pohranjuje, čuva i štiti dokumentaciju i sredstva za rad od uništenja, oštećenja, otuđenja i neovlaštenog korištenja. Radniku se isplaćuje mjesečna stimulacija na neto plaću i prigodne godišnje nagrade. Ostalo: VSŠ ili VSS prehrambenog ili sanitarnog smjera (uvjet)
izražena motivacija za radom i učenjem
disciplina,odgovornost i pouzdanost
napredno informatičko znanje(uvjet)
dobro poznavanje engleskog jezika (uvjet)
radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima (prednost)