Voditelj/ica restorana HZZ OGLAS
O poslu
Viša ili prvostupanjska
Njemački jezik
implementira i prati standarde, pravila i procedure vezane za hranu i piće
educira, organizira i kontrolira rad svih zaposlenih unutar odjela te uspješno provodi radne procese na svim prodajnim mjestima unutar odjela (restoran i barovi)
odgovoran za cjelokupni sustav naplate unutar odjela te vodi brigu o stanju zaliha i pravovremenom naručivanju optimalnih količina pića i ostalog materijala
unaprjeđuje kvalitetu usluge i proizvoda poštivajući visoke standarde poslovanja
inicira kreativne ideje koje će gostima pružiti iskustvo visoke gastronomije
provodi sve aktivnosti usmjerene prema maksimalizaciji profita i optimalizaciji troškova
održava standarde kvalitete hrane i pića te kvalitete usluga gostima
izrađuje dnevne, tjedne, mjesečne izvještaje
izrađuje kratkoročne i dugoročne operativne planove i sudjeluje u pripremi godišnjeg poslovnog plana
organiziranje i kontroliranje pansionskih obroka, svečanih večera, domjenaka, vjenčanja
za pridržavanje normativa hrane i pića i kontrolu pridržavanja istih od strane suradnika
zadužuje se i odgovara za svrsishodno i racionalno korištenje osnovnih sredstava i sitnog inventara i njihovo oštećenje i otuđenje
obvezan je pridržavati se higijensko-sanitarnih propisa, pravila zaštite na radu i zaštite od požara
dužan je stvarati radni moral te održavati radno- tehnološku i organizacijsku disciplinu
obavlja sve ostale poslove prema nalogu voditelja, a u skladu sa svojim stručnim i drugim sposobnostima
Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.