Voditelj/ica restorana
OPIS POSLA I ODGOVORNOSTI:
- Organizacija, rukovođenje i nadzor rada svih zaposlenika restorana
- Vrši dnevne i tjedne rasporede radnika prema zahtjevima posla i vodi evidenciju rada
- Komunikacija i sinergija u suradnji s osobljem šanka i kuhinje
- Održavanje čistoće i urednosti radnog prostora, opreme i inventara
- Osiguravnje kvalitete pružene usluge i zadovoljstvo gostiju te prati standarde rada i kvalitete
- koordinacija poslova restorana, kuhinje i ostalih odjela u svrhu rješavanja dnevnih tekućih poslova
- Briga o željama i potrebama gostiju
- Implementacija i razvoh novih proizvoda u svrhu povećanja kvalitete i prihoda
ŠTO OD VAS OČEKUJEMO:
- Proaktivnost u pristupu poslovanja
- Izražene komunikativne i prodajne vještine
- Poznavanje stranih jezika, prednost Njemački i Engleski jezik
- Brzina, okretnost i snalažljivost
- Usmjerenost na kvalitetu rada i zadovoljstvo gostiju
- Fleksibilnost, kreativnost
- Točnost i urednost
- Motiviranost, odgovornost i komunikativnost s naglašenim sposobnostima rukovođenja
ŠTO VAM NUDIMO:
- Osiguran smještaj i dva obroka na teret poslodavca
- Edukacija, trening i podršku pri uvođenju u posao kroz mentorstvo
- Timski rad, dinamično i stabilno poslovno okruženje
- Mogućnost ulaska u mjeru stalni sezonac nakon sezone
- Kvalitetni uvjeti rada u ugodnoj i poticajnoj sredini
- Mogućnost stručnog usavršavanja i dodatne edukacije
- Mogućnost stalnog zaposlenja