Voditelj/ica restorana HZZ OGLAS
O poslu
Viša ili prvostupanjska
rad na usluživanju gostiju, te unaprjeđenju usluge u dijelu pripreme i serviranja hrane i pića,
dosljedno korištenje sustava ordermana,
zaprimanje i rješavanje prigovora gostiju obzirom na pruženu uslugu svog resora,
odgovornost za točnu i zakonitu naplatu usluga konzumacije i rada na kasi restorana i barova,
pravovremeno trebovanje i uredno skladištenje materijala (stolnjaci, salvete, pribor i sl.),
materijalno i financijsko razduživanje hrane i pića restorana i barova,
provođenje redovitih inventura opreme i potrepština radi minimalizacije gubitaka i kvarova u restoranskom i barskom resoru,
koordinacija procesa rada s voditeljima odjela hrane i pića te koordinacija usluga i rada između odjela kuhinje i restorana,
donošenje odluka o raspoređivanju radnika po sektorima,
briga o redovitom i temeljitom održavanju čistoće restorana kao i o stvaranju ugodnog ambijenta za blagovanje na visokoj razini,
suradnja i koordinacija s voditeljima odjela hotela sa ciljem stvaranja što uspješnijeg poslovnog rezultata Poslodavca
briga o visokoj razini osobne higijene radnika, te nošenju propisane i uredne uniforme od strane radnika, kao i pridržavanja svih uputa za rad na siguran način
Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.