Voditelj/ica restorana HZZ OGLAS
O poslu
Viša ili prvostupanjska
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Planiranje i organizacija rada: izrada rasporeda rada, koordinacija s drugim odjelima resorta, organizacija posebnih događaja (banketi, vjenčanja).
Kontrola kvalitete: nadzor nad kvalitetom hrane i pića, osiguranje usklađenosti s higijenskim standardima.
Upravljanje financijama: praćenje troškova
Obuka i razvoj osoblja: provođenje edukacija, motiviranje i razvijanje potencijala zaposlenika.
Potrebne kvalifikacije i vještine: Visoka razina stručnosti u ugostiteljstvu: iskustvo u vođenju restorana, poznavanje različitih kuhinja, poznavanje vina i drugih pića.
Razina obrazovanja: SSS,VŠS,VSS
Radno iskustvo: Minimalno 2 godine iskustva na istoj ili sličnoj poziciji
Liderske vještine: sposobnost motiviranja i vođenja tima, donošenje odluka, rješavanje problema pod pritiskom.
Komunikacijske vještine: izvrsne komunikacijske vještine, sposobnost uspostavljanja odnosa s gostima i kolegama.
Organizacijske sposobnosti: sposobnost planiranja, koordinacije i upravljanja vremenom.
Financijska pismenost: razumijevanje financijskih izvještaja
Poznavanje stranih jezika: odlično poznavanje engleskog jezika, poznavanje dodatnih jezika je prednost.
![HZZ](https://burzarada.hzz.hr/logo/BurzaRadaHeader.png)
Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2025, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.