Voditelj odjela proizvodnje (m/ž)

20 dana do isteka

O poslu

Opis radnog mjesta:
Electus DGS d.o.o. vodeća je agencija za privremeno zapošljavanje na području Hrvatske.

Za našeg klijenta, uspješnu i inovativnu tvrtku u području proizvodnje ulaznih vrata, koja iz godine u godinu bilježi kontinuirani rast prodaje i proizvodnje, tražimo profesionalnu i odgovornu osobu za rad na poziciji:

Voditelj odjela proizvodnje (m/ž)
(Zagreb)


Kao voditelj odjela proizvodnje, tvoja glavna odgovornost biti će definiranje i planiranje strojnih i ljudskih kapaciteta unutar proizvodnje. Ova uloga uključuje raspodjelu poslova i zadataka među radnicima, praćenje i kontrolu njihove učinkovitosti te osiguravanje pravilnog rada i ispravnosti poluproizvoda i gotovih proizvoda. Zadaci uključuju usavršavanje i unapređenje proizvodnih procesa, prepoznavanje i otklanjanje ponavljajućih grešaka, kao i brigu o stanju strojeva, alata i potrošnog materijala.

Početak rada bit će definiran prema mogućnostima odabranog kandidata za radno mjesto te dogovorenom otkaznom roku.
Posebne pogodnosti:
Osim prilike za profesionalni rast i razvoj u međunarodnom okruženju ova pozicija nudi ti i:
ugovor na neodređeno vrijeme sklopljen direktno s našim Klijentom
• rad od ponedjeljka do petka (07-15h)
• božićnicu, uskrsnicu i regres
Vrsta posla:
stalni radni odnos

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Idealan kandidat posjeduje iskustvo vođenja tima u proizvodnji i strojarsku / tehničku / elektrotehničku struku (SSS/VSS). Ipak, ako posjeduješ barem jedno od navedenog, a snalažljiv/a si i upornan/na u rješavanju tehničkih problema, pošalji nam svoju prijavu i javiti ćemo ti se povratno! Važno nam je poznavanje CAD/CAM programa i napredno poznavanje engleskog jezika.

Prijava na natječaj:
• za prijavu na natječaj molimo Vas da popunite upitnik u nastavku

Po zaprimanju, prijave odmah obrađujemo. U slučaju teškoća sa slanjem prijave ili dodatnih upita, slobodno nam se obratite na e-mail adresu [email protected] s napomenom na koji natječaj se prijavljujete.

Unaprijed zahvaljujemo na Vašem interesu i prijavi!

ELECTUS DGS d.o.o. za privremeno zapošljavanje je evidentiran u Knjigu evidencije Agencija za privremeno zapošljavanje pod brojem 7/04 pri Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva. Upisan u registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod br. Tt-03/9057-2.

Minimalna stručna sprema:
Srednja škola
Strani jezik:
engleski
Poznavanje rada na računalu:
dobro

Kontakt podaci poslodavca

Naziv poduzeća:
Adresa:
Strojarska cesta 20, 10000 Zagreb
Županija:
Grad Zagreb
Internet adresa: