Voditelj/voditeljica restorana HZZ OGLAS
O poslu
Srednja škola 4 godine
Viša ili prvostupanjska
Njemački jezik
implementira i prati standarde, pravila i procedure vezane za hranu i piće
educira, organizira i kontrolira rad svih zaposlenih unutar odjela te uspješno provodi radne procese na svim prodajnim mjestima unutar odjela (restoran i barovi)
odgovoran za cjelokupni sustav naplate unutar odjela te vodi brigu o stanju zaliha i pravovremenom naručivanju optimalnih količina pića i ostalog materijala
unaprjeđuje kvalitetu usluge i proizvoda poštujući visoke standarde poslovanja
izrađuje kratkoročne i dugoročne operativne planove i sudjeluje u pripremi godišnjeg poslovnog plana
organiziranje i kontroliranje svečanih večera, domjenaka, vjenčanja
obavlja sve ostale poslove prema nalogu voditelja, a u skladu sa svojim stručnim i drugim sposobnostima
izrađuje dnevne, tjedne, mjesečne izvještaje
ostvaruje prihode i troškove prema budžetu
organizacija rada i vođenje sastanaka unutar odjela
efektivno planiranje optimalnog rasporeda osoblja po radnim mjestima u skladu s troškovima
Potrebna znanja i vještine: razvijene voditeljske kompetencije
organizacijske i prezentacijske vještine
sposobnost planiranja i organiziranja poslovnih procesa
usmjerenost na gosta
sposobnost za timski rad
samostalnost donošenja odluka i rješenja
pouzdanost i odgovornost
Molimo da se prijavi prilože i preporuke prijašnjih poslodavaca, ukoliko iste posjedujete.
Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.