Voditelj/voditeljica smjene - kuhar/kuharica  HZZ OGLAS

5 dana do isteka
Poslodavac:
MARKO, obrt za ugostiteljstvo i turizam, vl. Vladimir Škrobo, Karanac, Kolodvorska 99
Kategorija:
Mjesto rada:
Karanac
Rok prijave:
20.03.2025.

Nagrade i certifikati

Luppa certifikat
Nositelj Top Workplace nagrade koja se dodjeljuje organizacijama koje su ostvarile izvanredne rezultate, nadmašujući tržišne i industrijske standarde za 20%.

O poslu

Mjesto rada:
KARANAC, OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Srednja škola 3 godine
Srednja škola 4 godine
Viša ili prvostupanjska
Radno iskustvo:
1 godinu i 6 mjeseci
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; povećan opseg posla
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
U cijelosti
Poslodavac:
MARKO, obrt za ugostiteljstvo i turizam, vl. Vladimir Škrobo, Karanac, Kolodvorska 99
Kontakt:
mobitel: 098 9375950
e-mailom: info@karanac.hr
Ostale informacije:
Opis posla:
• organizacija i koordinacija rada kuhinjskog osoblja tijekom smjene
• praćenje i optimizacija radnih procesa kako bi se osigurala maksimalna učinkovitost i kvaliteta usluge
• nadziranje pridržavanja standarda pripreme hrane, porcioniranja i prezentacije jela
• kontrola količine i kvalitete zaprimljenih namirnica te njihovo pravilno skladištenje
• osiguravanje pridržavanja svih higijenskih standarda i pravila sigurnosti hrane (HACCP)
• bliska suradnja s ostalim odjelima radi poboljšanja operativnih procedura
• rješavanje problema u radu kuhinje te brzo i učinkovito donošenje odluka u dinamičnom okruženju
• održavanje reda i čistoće radnih prostora te osiguravanje pravilnog rukovanja opremom
• praćenje potrošnje namirnica i optimizacija zaliha u suradnji s nabavom
• obuka i mentoriranje novih članova kuhinjskog tima
• provedba mjera za smanjenje troškova i povećanje produktivnosti
Tražene vještine i kompetencije:
• izvrsne organizacijske i liderske vještine
• sposobnost brze prilagodbe i rješavanja problema
• pažnja prema detaljima i visoki standardi u pripremi hrane
• dobro poznavanje operativnih procedura u profesionalnoj kuhinji
• poznavanje HACCP standarda i sigurnosnih protokola
• komunikativnost i sposobnost rada pod pritiskom
Uvjeti:
• SSS (poželjno je obrazovanje u ugostiteljskoj struci, no nije uvjet)
• potrebno radno iskustvo na istoj ili sličnoj poziciji
• zaintesiranost za rad
• visoka razina odgovornosti i pouzdanosti
• želja za kontinuiranim učenjem i razvojem
• usmjerenost na kvalitetu rada i zadovoljstvo gostiju
• sklonost timskom radu
Poslodavac nudi:
• posao u poticajnom okruženju i prijateljskoj atmosferi
• prvi ugovor o radu na određeno vrijeme, uz perspektivu zasnivanja radnog odnosa na neodređeno vrijeme
• osiguran obrok (bez dodatne naknade)
• osigurana izrada sanitarne knjižice
• redovna i stimulativna primanja uz božićnicu, uskrsnicu i bonuse za izvrsnost
• isplata naknade troškova prijevoza i dodataka na osnovnu plaću (za rad nedjeljom i blagdanom, noćni rad i sl.)
• stjecanje iskustva uz iskusne i stručne mentore
• edukacija i mogućnost napredovanja
• plaća po dogovoru (ovisno o iskustvu i znanju)
Poslodavac poziva sve zainteresirane kandidate, koji ispunjavaju uvjete natječaja da se prijave slanjem svog kratkog životopisa putem e-maila: info@karanac.hr ili privatnom porukom putem našeg Facebook/Instagram profila.
Samo oni kandidati koji ispunjavaju navedene uvjete bit će kontaktirani i pozvani na razgovor za posao.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
151421572
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2025, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.