Voditelj / voditeljica u odjelu završne obrade  HZZ OGLAS

13 dana do isteka
Poslodavac:
Eonex društvo s ograničenom odgovornošću za razvoj, proizvodnju i montažu
Kategorija:
Mjesto rada:
Trnovec
Rok prijave:
21.09.2024.

O poslu

Mjesto rada:
TRNOVEC, VARAŽDINSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Viša ili prvostupanjska
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Radno iskustvo:
1 godinu
Vrsta zaposlenja:
Na neodređeno; upražnjeni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
U cijelosti
Poslodavac:
Eonex društvo s ograničenom odgovornošću za razvoj, proizvodnju i montažu
Kontakt:
Ostale informacije:
Tražite li radno mjesto koje omogućava usavršavanje i sudjelovanje u razvoju novih tehnologija? Naša tvrtka je predani visokotehnološki proizvođač implantanata i medicinskih instrumenata, a radimo na uzbuđujućim projektima u području ortopedije, neurokirurgije, traumatologije te industrijskih sektora. Ako dijelite našu strast za inovacijama i želite biti dio tima koji sudjeluje u razvoju novih tehnologija, onda ste pravi kandidat za nas! Naši kupci su renomirane tvrtke diljem svijeta, a mi pružamo priliku da se uključite u sve faze procesa, od koncepta do finalne proizvodnje. Tražimo obrazovane i kvalitetne pojedince koji su motivirani za osobni razvoj te žele ostvariti uspjeh kroz stručan servis našim klijentima. Opis posla: Voditelj / voditeljica u odjelu završne obrade vođenje poslova u odjelu završne obrade
odgovoran za završnu obradu medicinskih i industrijskih proizvoda
odgovoran za odrađivanje i poštivanje radnih koraka iz radnog naloga pridržavajući se radnih uputa propisanih u radnom nalogu i prateće dokumentacije (ispunjavanje propisanih obrazaca i protokola)
izrada i revizija radnih uputa
odgovoran za održavanje tehnoloških postrojenja (praćenje i mjerenje čistoće i propisane koncentracije kupki i održavanje čistoće prostorija)
odgovoran za naručivanje potrošnog materijala za odjele završne obrade (kiseline, pribor i instrumenti za rad, te ostalo prema potrebi )
obrada radnih naloga prema prioritetima i zadanim rokovima isporuke (praćenje liste isporuke), dnevna koordinacija sa odjelom pripreme rada i voditeljem proizvodnje
odgovoran za raspored rada djelatnika u odjelu završne obrade
pravovremeno izvještavanje odjela pripreme rada o problemima koji bi mogli utjecati na rokove isporuke i moguće reklamacije
validacija procesa u odjelu završne obrade.
Uvjeti: - inženjer kemije (VŠS/VSS) ) - prednost u poznavanju ISO 14001 - najmanje 1 godina iskustva - razvijene komunikacijske vještine - iskustvo u vođenju zaposlenika - Microsoft Office - motiviranost za rad u timu - odgovoran i profesionalan pristup - napredno znanje engleskog jezika.
Što nudimo: Ako želite biti dio inovativnog tima koji radi na vrhunskim projektima, pošaljite nam svoj životopis i pridružite se našoj misiji postizanja izvrsnosti u tehnologiji i medicinskim inovacijama. Vaš životopis s naznakom radnog mjesta, molimo Vas, pošaljite na: [email protected] s naznakom: Voditelj / voditeljica u odjelu završne obrade.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
144545506
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.