Zamjenik šefa kuhinje (m/ž) HZZ OGLAS
O poslu
Viša ili prvostupanjska
Izrada menija i normativa jela
Organizacija i provođenje svih mjera i postupaka u odjelu kuhinje obzirom na zakonske propise kojima se regulira rad s namirnicima ( sanitarna ispravnost, HACCP )
Ažurno vođenje računa o prisutnosti na radu, kao i vođenje evidencije o radu radnika
Pravovremeno izvršenje svih poslova i zadatka i svakodneva podjela radnih zadataka
Preuzima i zaduženje naručene namirnice, brine o pravilnom korištenju i čuvanju istih
Izrađuje food cost plan i labour cost plan
Brine o zalihama, njihovom optimalnom obrtaju i izračunava trošak hrane,
Nadzire i periodično ocjenjuje osoblje odjela te o istome izvještava upravu Poslodavca
Nadzor i kontrola nad pravovremenim izvršenjem poslova povjerenih poslovnim suradnicima
Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.