Zamjenik voditelja kuhinje (m/ž)  HZZ OGLAS

12 dana do isteka
Poslodavac:
DUBROVNIK SEA SUN HOTELS d.o.o. za turizam, ugostiteljstvo i usluge
Kategorija:
Mjesto rada:
Dubrovnik
Rok prijave:
29.11.2024.

O poslu

Mjesto rada:
DUBROVNIK, DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Srednja škola 3 godine
Srednja škola 4 godine
Viša ili prvostupanjska
Radno iskustvo:
1 godinu
Vrsta zaposlenja:
Na neodređeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
Bez naknade
Poslodavac:
DUBROVNIK SEA SUN HOTELS d.o.o. za turizam, ugostiteljstvo i usluge
Kontakt:
e-mailom: [email protected]
putem linka: https://www.dssh.hr/careers/
Ostale informacije:
Novi član Dubrovnik Sea Sun Hotels obitelji po prvi put otvara svoja vrata na proljeće 2025. - pridružite se timu Hotela Sumratin u Dubrovniku!
Hotel Sumratin smješten je u srcu Uvale Lapad, samo nekoliko koraka od plaže. Otvaramo 110 novih radnih mjesta, uključujući 50-ak pozicija na neodređeno. Bilo da vas zanima voditeljska ili stručna pozicija, pridružite se našem brzo rastećem Dubrovnik Sea Sun Hotels timu - čekamo vas!
Pridruži se DSSH timu na poziciji: Zamjenik voditelja kuhinje (m/ž)
Mjesto rada: Hotel Sumratin, Dubrovnik (otvaranje 2025. godine)
U DSSH ne nudimo ti samo posao; pozivamo te da budeš dio veselog, motiviranog i dugoročnog tima. Nudimo ti: Tople obroke
Interne i eksterne programe edukacija
Radno okruženje koje nije samo dinamično, već i stabilno
Ugovor na neodređeno s probnim rokom od 3 mjeseca
Opis poslova: Priprema i kontrolira potrebnu količinu namirnica za kuhanje na osnovu jelovnika kao i po naputku neposrednog nadređenog (prema normativima)
U suradnji s voditeljem kuhinje organizira cjelokupni rad u kuhinji te pomaže da poslovi u kuhinji teku organizirano i učinkovito
Sudjeluje u planiranju i kontroli upotrebe i skladištenja namirnica i brine o svježini sastojaka
Aktivno sudjeluje u izvedbi i prezentaciji gastronomskih iskustava
Posebnu pažnju pridaje dekoraciji i prezentaciji jela
Kontrolira kvalitetu hrane po utvrđenim standardima
Poštiva HACCAP sustav
Pravilno i svjesno koristi kuhinjski inventar, opremu i uređaje
Vodi brigu o osobnoj higijeni, urednosti, te ljubaznom i pristojnom ponašanju prema gostima i kolegama
Obavlja sve druge poslove iz svog djelokruga po nalogu poslodavca Potrebna znanja i vještine:
SSS ugostiteljskog smjera
Minimalno 1 godina iskustva na istim ili sličnim poslovima
Preciznost, točnost i urednost
Timski rad, samostalnost u radu, kreativnost i proaktivnost
Poznavanje engleskog jezika u govoru
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
148747922
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.