U susret konferenciji Superprodavač 2024. i dodjeli nagrada B2B Superprodavač godine

Superprodavač 2024. - Umjetna inteligencija u službi prodaje

Superprodavač 2024. - Umjetna inteligencija u službi prodaje
U zagrebačkom kongresnom centru Antunović 24. i 25.10.2024. održat će se četrnaesta po redu konferencija Superprodavač, te će se dodijeliti godišnje nagrade „B2B Superprodavač“ godine. Organizator je portal Poslovni savjetnik.

Dvodnevna, regionalna, konferencija edukativno je poslovnog karaktera, namijenjena prodajnom osoblju, članovima uprave za prodaju, direktorima i voditeljima prodaje, prodavačima, trgovcima te svima onima koji žele unaprijediti svoje prodajne vještine, prilagoditi poslovanje kupcima budućnosti i biti u tijeku s najnovijim prodajnim trendovima. Predavači, laureati i panelist, njih čak 35, su eksperti u prodajnim disciplinama za B2B i B2C prodaju koji će sudionicima konferencije prezentirati novitete u prodajnom sektoru, ali i nadograditi njihova znanja i tehnike s prijašnjih konferencija.

Tematika ovogodišnje konferencije je posvećena umjetnoj inteligenciji u službi prodaje, govorit će se o kreiranju prodajnih alata korištenjem ChatGPT-a, robotima u postprodaji, kako umjetna inteligencija mijenja način kupovine, raznim modelima prodaje u budućnosti, etičkim izazovima umjetne inteligencije u prodaji itd. U sklopu konferencije dodijelit će se tradicionalne nagrade B2B Superprodavač godine najboljim hrvatskim prodavačima-Superprodavačima.

Više detalja o Superprodavač konferenciji, kao i potpuni program, može se preuzeti na linku:

35 predavača i panelista na konferenciji Superprodavač 2024.- Umjetna inteligencija u službi prodaje, Zagreb, 24. i 25.10.2024. | Poslovni savjetnik (poslovni-savjetnik.com)

superprodavac_2024.pdf (poslovni-savjetnik.com)

Predavači i panelisti su: Mladen Jančić, Miljenko Bošković, Jasmin Ibrahimović, Branimir Trošić, Toni Babić, Miodrag Kostić, Jasmina Marić Cvijetinović, Sanela Dropulić, Tanja Jurković, Natalia Ugren, Anita Lukenda Mlinac, Marija Novak Ištok, Branko Pavlović, Saša Petar, Tanja Džido, Zoran Salopek, Sandro Kraljević, Siniša Begović, Goran Jungvirth, Anita Jurjević, Tanja Jurković, Danijel Bičanić, Kamilo Antolović, Željko Šundov, Asja Lajtman, Ante Mihaljević, Matea Štelcar...

Srijeda, 15.05.2024. / poslovni-savjetnik.com