#truZagreb 2017 - The Recruitment Unconference - Prijavi se ovdje i iskoristi poklon bon od 150kn!

#truZagreb 2017 - The Recruitment Unconference - Prijavi se ovdje i iskoristi poklon bon od 150kn!

TruHatDrugi po redu #tru skup u Zagrebu održati će se u ponedjeljak, 05.06.2017. od 9:30 do 17 sati, u Matis Absolut Lounge, Trg Stjepana Radića 3, 10000 Zagreb.

posao.hr u suradnji s tvrtkom Adopto, koja je jedan od organizatora ovog događaja, za svoje korisnike su pripremili poklon bon od 150kn. Požurite s prijavom jer broj mjesta je ograničen!


Link za prijavu


Tko sve dolazi na TRU?

Svi koji su na bilo koji način vezani za zapošljavanje ili brigu o ljudskim potencijalima, marketing i branding u zapošljavanju, koji pružaju usluge ili softwerska rješenja za Recruitment, Human Resources, Talent Sourcing i sl.

TRU je neformalan skup gdje gotovo sve prolazi OSIM: pripremljenih prezentacija, PowerPoint slajdova, bedževa sa imenima i aktivne prodaje.

Znanje koje međusobno podijele sudionici je vrijednije od pasivnog slušanja prezentacije, Vaš se pogled zadržava na sugovornicima umjesto na slajdovima.
Pošto nitko nema bedž sa imenom i titulom, svi novi kontakti započinju na istom nivou, jednostavno se predstavite i započnite razgovor!
Umjesto prodaje, doprinosi se informacijama koje su relevantne za sudionike. Tako se gradi međusobno poštivanje i povjerernje, kao dobar temelj budućoj poslovnoj suradnji.

Svaki Track traje 40ak minuta, te ih se nekoliko održava istovremeno. Sudionici se mogu slobodno kretati od jednog do drugog po vlastitom nahođenju – ne morate slušati razgovor koji vas trenutno ne zanima, te Vam to nitko neće zamjeriti.
TRU je poput švedskog stola – slobodno odaberite što vam se od ponuđenog sviđa, probajte i nastavite dalje!

TRU je uvijek praćen na društvenim mrežama, što može doprinjeti i vašem osobnom i branding-u Vaše organizacije.

Pratite i koristite #truZagreb i #truMunity!

Više o #tru konferenciji na linku.

Martina Matejić

Martina Matejić

Martina Matejić trenutno radi na poziciji Global recruitment consultant i više od 10 godina aktivno vodi projekte vezane za razvoj trzišta rada i sve njegove sudionike. Temeljito razumijevanje i praćenje trendova u zapošljavanju i regrutaciji u Hrvatskoj, usmjerava je na praćenje trendova na globanom tržištu rada te je u posljednje vrijeme najaktivnija na tom području.

Kroz sudjelovanje na brojnim internacionalnim konferencijama, seminarima i edukacijama kontinurano se educira i osnažuje za djelovanje na područjima karijernog savjetovanja, profesionalnom pisanju životopisa, osmišljavanju projekata i evenata vezanih za zapošljavanje, privlačenje talenata i branding poslodavaca.

Na lokalnoj razini članica je udruge HR centar, a na globalnoj razini članica je SHRM - Society of Human Resources management, Professional Association of Résumé Writers & Career Coaches i mreže portala za zapošljavanje The Network.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/martinamatejic

Četvrtak, 18.05.2017.