Dobar marketinški trik!

Kafić mušterije privlači upošljavanjem koza!

Zdravlju i dobrobiti životinja posvećena je velika pažnja

U doba kada je kafića sve više, potrebni su inovativni i zanimljivi načini za privlačenje mušterija. Tako se jedan tokijski kafić prisjetio ideje da unutar kafića žive dvije koze.

Ove životinje su se pokazale kao pravi hit među Japankama, koje odmah na vratima vrište "Kawaii" što u prevodu znači slatko. Mjesečna primanja kafića Sakuragaoka Cafe vrtoglavo su porasla dolaskom životinja. Lokal se nalazi na samo pet minuta od čuvene statue posvećene psu Hachikuu, simbolu tokijske Shibuja stanice.

Vlasnik ovog kafića priznaje kako je na ideju došao kad je sa obitelji posjetio Tajvan, rodno mjesto kafića s mačkama koji je vrlo brzo postao hit u cijelom svijetu.

“Kada sam vidio silnu sreću na licu moje kćeri dok se igrala sa mačkama, još jednom sam shvatio koliko životinje utječu na ljudsko opuštanje", kaže vlasnik.

Zdravlju i dobrobiti životinja posvećena je velika pažnja, a osoblje kafića ih često vodi u šetnju. Dokaz da je ovo jako dobar potez je i veliki broj onih koji ne žive u Tokiju, a dolaze tu samo kako bi vidjeli koze.

Fotografije:

Srijeda, 24.07.2013. / druga.tv